Kroppen blir fräschare för varje vecka!
Tjaba bloggen!
Då är man inne på den sista helgen nu innan lovet är slut :(
Men trots det så börjar jag ju inte skolan. Ne, jag har först praktik från v.2 - v.7 och efter det är det sportlov. Sen börjar jag skolan igen :D Soft! O andra sidan är skolan mer soft en praktik då man utgår från John Bauers arbetsklimat :P
Hur som helst så är tanken att jag ska vara hos en sjukgymnast, men har dock inte fått något klartecken om jag får vara där, ÄN!? Men det löser sig nog får vi hoppas.
Annars går löpningen väldigt bra måste jag säga! Just denna vecka är något lugnare då jag mängdmässigt ska ligga mellan 75-80km/vecka. Dock så försöker jag att få med 2 renodlade kvalitétpass i veckan utifrån all långpass/distansmalande. Igår svarade kroppen bra då jag bedrev ett intervallpass på bana, 2*8*300m med 45sek vila och 2.30min serievila. Sprang alla lopp med lättviktare och snittade på 51,5sek vilket jag känner mig nöjd med :) Nästa vecka går jag in i en 100km vecka så då gäller det att både lyssna på kroppen och bita i ;)
Ska snart ut och dista en runda på 15km, men innan dess så tänkte jag förbereda maten så den är klar när jag är tillbaka. Blodplättar på menyn! fy f*n vad gott det är! :D :D
Är ni sugna på att äta denna "vampyr"-föda så kommer receptet här:
Ca 10-12 plättar (lika stor som amerikanska pannkakor ungefär):
3dl rågmjöl
3 ägg
5dl nötblod
2dl vatten
1-3matskedar honung
vitpeppar
salt
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke ordentligt. Värm en stekpanna och stek plättarna i medelhög värme i smör. Svårare än så är det inte ;) En fördel med dessa plättar är också att dom inte kan bli brända. Dom är ju redan svarta från början!
Jag serverar plättarna med creme fraiche och en big ass sallad, men det funkar med andra tillbehör som sirap, honung, yoghurt, lingonsylt mm.
Ska dra nu,
Tjarå!
Då är man inne på den sista helgen nu innan lovet är slut :(
Men trots det så börjar jag ju inte skolan. Ne, jag har först praktik från v.2 - v.7 och efter det är det sportlov. Sen börjar jag skolan igen :D Soft! O andra sidan är skolan mer soft en praktik då man utgår från John Bauers arbetsklimat :P
Hur som helst så är tanken att jag ska vara hos en sjukgymnast, men har dock inte fått något klartecken om jag får vara där, ÄN!? Men det löser sig nog får vi hoppas.
Annars går löpningen väldigt bra måste jag säga! Just denna vecka är något lugnare då jag mängdmässigt ska ligga mellan 75-80km/vecka. Dock så försöker jag att få med 2 renodlade kvalitétpass i veckan utifrån all långpass/distansmalande. Igår svarade kroppen bra då jag bedrev ett intervallpass på bana, 2*8*300m med 45sek vila och 2.30min serievila. Sprang alla lopp med lättviktare och snittade på 51,5sek vilket jag känner mig nöjd med :) Nästa vecka går jag in i en 100km vecka så då gäller det att både lyssna på kroppen och bita i ;)
Ska snart ut och dista en runda på 15km, men innan dess så tänkte jag förbereda maten så den är klar när jag är tillbaka. Blodplättar på menyn! fy f*n vad gott det är! :D :D
Är ni sugna på att äta denna "vampyr"-föda så kommer receptet här:
Ca 10-12 plättar (lika stor som amerikanska pannkakor ungefär):
3dl rågmjöl
3 ägg
5dl nötblod
2dl vatten
1-3matskedar honung
vitpeppar
salt
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke ordentligt. Värm en stekpanna och stek plättarna i medelhög värme i smör. Svårare än så är det inte ;) En fördel med dessa plättar är också att dom inte kan bli brända. Dom är ju redan svarta från början!
Jag serverar plättarna med creme fraiche och en big ass sallad, men det funkar med andra tillbehör som sirap, honung, yoghurt, lingonsylt mm.
Ska dra nu,
Tjarå!
Kommentarer
Trackback