Stafett-DM...

...Eller inte. Tanken var att vi skulle ha sprungit 4x800m på stafett-dm i tisdags. Men det blev ju inte av, eftersom inget lag ställde upp :( Vad ska man göra då? Jo, vi bedrev ett träningspass i regn, blåst, kylvädret eller hur man nu vill kalla det. Uselt väder iallafall. På kvällen såg man fram emot en rolig tid framför Tv:n, där första deltävlingen av Eurovision Song Contest avgjordes med vilka som gick vidare. Alla som jag gillade tävlar nu på lördag i finalen. Känns bra. Får hoppas att Anna Bergendahl är en av dom 10 som går vidare ikväll. Det är ett ganska tufft starftält så hon kan få det tufft. Man ska dock veta att Sverige är det ändå landet som har varit i finalen de sensate 20 åren. Bäst att du inte sviket oss! ;)
I morse had vi "walk natural" upp i Ågelsjön, där vi hoppade, gick, sprang, kröp, klättrade och kastade stenar/stockar mitt ute i naturen + att vi var barfota. Vi gjorde så som människorna levde i stenåldern. Stay primal! ;) Roligt var det iallafall. Annars väntar det som vanligt träning ikväll. Banlöpning står på schemat :)
Formen känns dock som den har svackat lite den senaste veckan. Vet inte vad det är, men kroppen har inte varit på topp :/ Får hoppas att den trenden går över snart.
Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Synd att de inte blev något stafett-dm för er... Synd också att anna bergendahl inte gick vidare till final, jag som tyckte hennes låt var rätt bra.. hon skulle lätt platsa i finalen.. men men de va synd :(



Men du om ni har ett stafettlag kan ni väl komma och springa Stafett-SM här i norrtälje? de vore skoj! men de är såklart en bra bit att åka.. hehe



Men hoppas vi hörs snart! Lycka till med fortsatt träning och tävling!:D hare bäst!

2010-05-28 @ 16:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0