Vandring - Sörmlandsleden - Måndag - Torsdag

Tjaba!
Underbart väder har det varit över Norrköping idag! Det gillas!
Idag har det annars varit handlande av mat och annat redskap som behövs då man ska vandra sörmlandsleden i 4dagar. Ska bli roligt, spelar vädret med så blir det grädde på moset! Är lite rädd för att vikten på packningen går över gränsen till "hälsosamt" för min rygg. Men det ska nog gå bra, jag har starka gruppmedlemmar så dom tar nog hand om min stackars rygg ;)
Övrigt så har jag firat mors dag, sprungit ett distanspass barfota och slappat vid solstolen. Ibland mår man bra :)
En nackdel är dock att jag har fått blodblåsor under tån :S Kanske blev lite för mycket löpning på grus? Försökte hålla mig på gräset. Men man är ju en stryktålig männsika så några blåsor är ingenting.

En rolig sak jag upptäckte idag var att en av mina katter gillade potatis, då jag gav honom en. Är det vanligt?
Nästa gång testar jag med broccoli.
Och på tal om Eurovision som gick igår. Tyskland? Ja, jag är ju 1/4 tysk så jag är väl lite nöjd över att dom vann, men jag hade unnat vinsten till Turkiet mycket mer. Var troligen min favvolåt, efter Israel som flippade ut en aning. Synd :/ Så nästa år går stapeln av i antingen Hamburg eller Berlin. Funderar på om man kanske ska boka biljetter? Vi får se.
Ha en bra kväll!

Filbyterspelen, hm

Tjaba!
Idag hade jag tävling i Linköping, och distansen var detsamma som förra veckans, dvs 800m. Hade hoppats på att gå under 2.10 idag, men förhållandena var inte lika bra idag som förra veckan, så första varvet gick på lugna 65 vilket jag nog fick betala för. På andra varvet försökte jag trycka på borte långsidan, men kroppen svarade inte som den skulle och när upploppet kom fick jag vindpusten rakt i fejset, vilket verkligen är välkommande då benen också är fyllda med.. Eh, vad heter det nu igen? jo, juste, mjölksyra. Nae, allt annat än motvind vill man ju ha då. Men det är bara att ta nya tag och 800m är ändå inget jag satsar på, utan ser det som fartträning. Drog dessutom loppet själv så jag kan inte begära mer än att kanske vara lite tröttare efter loppet ;)
Annars kommer dagen följas med en rejäl laddning till Eurovision Song Contest 2010 i Norge!!! Nörden har talat :P
Länderna jag hoppas mest på är Israel, Moldavien, Turkiet, Albanien och Norge! ;D
Ha en fortsatt bra dag!


Stafett-DM...

...Eller inte. Tanken var att vi skulle ha sprungit 4x800m på stafett-dm i tisdags. Men det blev ju inte av, eftersom inget lag ställde upp :( Vad ska man göra då? Jo, vi bedrev ett träningspass i regn, blåst, kylvädret eller hur man nu vill kalla det. Uselt väder iallafall. På kvällen såg man fram emot en rolig tid framför Tv:n, där första deltävlingen av Eurovision Song Contest avgjordes med vilka som gick vidare. Alla som jag gillade tävlar nu på lördag i finalen. Känns bra. Får hoppas att Anna Bergendahl är en av dom 10 som går vidare ikväll. Det är ett ganska tufft starftält så hon kan få det tufft. Man ska dock veta att Sverige är det ändå landet som har varit i finalen de sensate 20 åren. Bäst att du inte sviket oss! ;)
I morse had vi "walk natural" upp i Ågelsjön, där vi hoppade, gick, sprang, kröp, klättrade och kastade stenar/stockar mitt ute i naturen + att vi var barfota. Vi gjorde så som människorna levde i stenåldern. Stay primal! ;) Roligt var det iallafall. Annars väntar det som vanligt träning ikväll. Banlöpning står på schemat :)
Formen känns dock som den har svackat lite den senaste veckan. Vet inte vad det är, men kroppen har inte varit på topp :/ Får hoppas att den trenden går över snart.
Ha en fortsatt bra dag!

Kroppens viktigaste muskel

Ja du? Vilken är egentligen den viktigaste muskeln? Biceps? eller de berömda magrutorna, som alla stiliga grabbar stolt visar upp så att tjejerna ska falla för deras "Sportlook"? För det är väl så. Är man stor och muskulös, så är man mest vältränad av alla personer? Knappast. Ser man efter genomsnittsåldern på bodybuilders så är det ganska skrämmande att de dör så tidigt, trots deras vältränade kropp. Men tyvärr glömmer ju allt för många personer att använda vår viktigaste muskel. Den som man inte ser utanpå, men som har en avgörande roll på hur vi kommer må i längden, eftersom denna muskel är en faktor till vår uthållighet. Jag talar självklart om hjärtat. Det är den muskeln som pumpar ut blod till alla andra muskler så att de ska få syre och fungera optimalt. Och då räcker det inte med att hålla på och pumpa vikter på 60kg 10reps*3 med 3min vila. Man får en muskulös kropp, men inget stärkande hjärta. För den muskeln måste arbeta aerobt för att få effekt på vår kondition= Hälsa. Att springa 60-400m eller tung styrketräning är ren anaerob träning då syret inte räcker till och därmed bildas mjölksyra i vår kropp. Man tränar därmed inte hjärtat utan musklernas förmåga att tåla mjölksyra. Det är självklart mycket bättre än att inte träna överhuvudtaget såklart.
Men om man vill må bättre i de längre perspektivet måste man utsätta kroppen för det majoriteten i största mån hatar. Dvs konditionsträning där man får anstränga sig under en längre tid. Men så behöver det inte vara. Det räcker med att ligga på 70% av vår maximala puls, så får man effekt på hjärtmuskeln. Tycker ni att det är så förbaskat tråkigt, så träna med en kompis. Löpning, längdåkning och cykling är det mest konditionskrävande idrotterna, men även fotboll, basket, handboll, innebandy etc ger stor effekt på hjärtmusklen. Skillnaden är att belastningen växlar en hel del mellan aerobt och anaerobt arbete, då man ibland är tvungen att ta rusher vilket skapar en del laktat (mjölksyra) för stunden, men är man stark i hjärtmuskeln, så kan den pumpa ut tillräckligt med syre så att musklerna snabbare kan "skölja bort" mjölksyran från musklerna.
Men som jag sa tidigare, vill man leva ett långt och sunt liv, och där man även vill hålla sig ung i kroppen, rekommenderar jag att man tränar mer idrotter som aktiverar hjärtmusklen, än att sitta och lyfta skrot på gymmet. För effekten syns bara på utsidan, och när man går över 55+ så kommer de biffiga musklerna att hänga som säckar på kroppen. Men har du konditionstränat grundligt under dina år, kommer du att hålla dig slimmad och fräsch livet ut. Och man blir också muskulös av konditionsträning. Omfånget är dock inte lika stort. Men valet är ju individen själv. Vilken väg vill han/hon gå? Jag går efter vår viktigaste muskel. Den visar även känslor hos oss :)

Godkänd tävling

Tjaaa,
Som några vet från förra inlägget hade jag tävling igår. 800m stod på programmet, och målet var att persa, vilket jag gjorde med 6tiondelar. 2.11,50 blev tiden så får väl känna mig hyfsat godkänd, även om jag åtminståne hade hoppats på att gå under 2.10. Men nästa vecka blir det 800m igen i Linköping, så då blir det revanch ;)
På kvällen var det grillning och film. "Miffo" tror jag den hette, var väl sådär. Ne, nu väntar en kyckling på mig i köket, ha en fortsatt bra dag!

Premiär för bantävling :)

Tjaba allihopa!
Underbart väder även idag också! Härligt! Körde ett lättare träningspass idag, eftersom det är tävling imorgon. Tjalvepelen är namnet på vårt arrangemang, och distansen blir 800m för mig. Var först anmäld på 1500m, men eftersom endast 2stycken var anmälda så kändes det ganska meningslöst. 800m är inte min starkaste gren om man säger så, men bra fartträning får man se det som inför kommande tävlingar. Är iallafall fetttaggad! Pers ska det fan bli :D
Ha en bra kväll!

Det tar sig...

.....På ansiktet ;) Yesbox, det är sommarvärme så det dånar om det (H) love it!
Asså träningsvärk i ljumskarna är det första jag måste skriva om händelser idag. Shit asså, därför skippade jag banpasset idag och gav mig ut på ett distanspass på gräsfältet himpa....I sooolen (H) Det var skönt.
Det märks att man har längtat efter värmen efter en lååång och bitande vinterperiod. Det är sjukt hur mycket snö det egentligen var? Upp till vårat tak nästan, och fort försvann det också tack och lov :)

En rolig händelse som jag var med om idag var när jag cyklade till Tjalvegården på morgonen. Jag gjorde något som man inte ska göra när man cyklar, pratade i telefonen, och när jag var min egna värld håller jag på att åka på en tant. Jag ber om ursäkt, men det godtas inte av tanten utan skriker då: "Är du helt ute och cylkar, ungjävel"
Jag fattar ingenting utan svarar: "Ja det är väl klart att jag är ute och cylkar, vad ser det ut som?"
Ibland kan man vara lite trög i skallen. Speciellt på morgonen.
Ha en trevlig kväll!

The feelings from my heart

You are like a sunset
Behind a mountain
Somewhere
And when
I cannot see you
I know you´re still there

Because my heart is yours
I´ll never leave you
Though we are far apart
I´m by your side
My love is never gone
I feel it rise again
Trough it all
Now my heart is yours




Kvav luft...

Tjaba!
Äntligen har värmeböljan nått fram till vår stad. Tråkigt nog håller det sig bara tills imorgon, sen blir det tydligen regn hela veckan enligt SMHI. Men dem har fel till 90% av alla gånger tycker jag. Måste dock säga att även om det har varit varmt och skönt, så har luften varit väldigt kvav. Är det pågrund av vulkanen? iallafall så blir jag lite dåsig i huvudet av denna luft, vet inte om ni känner detsamma?
Anyway, är nu inne på sista veckan av praktiken. Kommer faktiskt sakna det. Vad ska man liksom göra de sista 4veckorna i skolan nu?? Inget som vanligt antar jag :/ Jag överdrev lite där, men seriöst, friskolor är väldigt slappa gemfört med det andra programmen. Vad ska man göra idag då? träna? japp!
Ha det bra!

Mina topp 10 låtar i Eurovision Song Contest 2010!

Ja, jag är en nörd av Eurovision, men jag lägger ändå upp en 10topp lista på de bästa låtarna i år

1. Israel - Harel Skaat - Milim
2. Moldavien -Sunstroke Project & Olia Tira - Run Away
3. Albanien - Juliana Pasha - It´s All About You
4. Norge - Dirik Solli-Tangen - My Heart Is Yours
5. Island - Hera Björk - Je Ne Sais Quoi
6. Sverige - Anna Bergendahl - This Is My Life
7. Rumänien - Paula Seling & Ovi - Playing With Fire
8. Turkiet - maNga - We Could Be The Same
9. Bulgarien - Miro - Angel Si Ti
10. Tyskland - Lena - Satelite

Sök gärna på Eurovision 2010 och kommentera vilket land ni tycker är bäst!
Jag antar att ni alla hatar Eurovision vilket är helt naturligt eftersom den största majoriteten tycker så. Men bara för en kul grej liksom ;)


Helgen som har gått och veckan som kommer..

Tjaba!
Har varit lite dåligt med uppdaterande på siståne, skärpning! Men i förrgår var vädret så underbart, så vaför sitta inne vid datorn då? Öh, idag är det lika fint o andra sidan så varför är jag inne nu? :O
Iallafall, i lördags var jag ute hela dagen, tog ett distanspass i skogen och chillade på trädgården ;)
Igår var det Kval-SM i friidrott för herrarnas del i Växjö, så hela dagen gick åt med att åka ner till staden, tävla och tillbaks igen. För mig blev det dock inget tävlande eftersom jag stod som reserv, och alla medel/långlöpare var skade/sjukdomsfria så jag fick stå vid sidan om och heja på. Temperaturen låg på ca 8grader duggregn så jag var bara tvungen att röra på mig. Skulle annars frysa häcken av mig :S
15*40sek/40sek vila blev det, godkänt med ganska stel i benen, kan vara så ibland. Juste! vi kom iallfall 3:a vilket jag tycker att grabbarna absolut ska vara nöjda med efter en del frånvaro från sprint/hoppsidan. Kunde nog annars ha tagit en andraplats åtminståne :)
Idag har jag annars praktiserat som vanligt, och efter det bedrivit ett distanspass på 12km. Körde även lite styrka på det efteråt, så nu känner man sig som ny igen :P
Ska nu avsluta dagens inlägg känner jag, ha det gött!

Bra löparväder (Y)

Tjaba allihopa! Skönt att ha långhelg denna vecka, så att man kan vila ut sig lite extra...Framför datorn ;) Hehe, nae men solen har ju inte velat visa sig speciellt mycket, så något solande har det inte blivit premiär på ännu. Men trots det så behöver vädret inte vara dåligt. Det var mycket bra förutsättningar till att löpa, eftersom luften inehåller mer syre efter att det har regnat, plus att temperaturen ändå låg på sköna 15grader.
Idag blev det snabbdistans 5km+4km upp & nedjogg+Bålstyrka på programmet.
Kroppen kändes väldigt fräsch måste jag säga, vilket är positivt. 17.02 blev tiden på 5km så det är jag nöjd med :) trots allt bara 4sek från pers plus att sista km gick på 3.17 vilket var den snabbaste km av alla. Imorgon blir det lätt distans efersom jag ska ner till Växjö på seriematch. Dock så är jag reserv om någon skulle bli sjuk, skadad etc, så det gäller ändå att vara förberedd ;) men jag hoppas ändå att det inte händer något med mina klubbkompisar, eftersom dem är ett strå vassare än mig :)
Vad händer ikväll då? Jo, ska se Diamond Leage som börjar kl 18.00 till 20.00, men vi spelar in programmet så jag börjar se programmet när det är slut, dvs 20.00 istället, så om ni vill chatta med mig på msn eller något liknande så är jag tillgänlig till kl 20.00 :)
Ha en bra kväll annars!

Människor och djur?

Tja! Jag kom just att tänka på en sak. Vi männsiskor har ett stort intresse för mat. Jag menar, om man tittar på allt livsmedelsbutikerna bjuder på så har vi ett stort intresse för vad vi stoppar i oss. Och så kallar vi oss för djur? Jo visst, vi är en djurart men vi nöjer oss inte med att bara äta gris året runt, för då får vi inte i oss alla näringsämnen samt att vi troligtvis tröttnar ganska fort. Men det gör inte hästen, kossan, giraffen, hunden eller kaninen. Hästen lever på höt, kossan på gräset, giraffen på blad, hunden på torrfoder och kaninen på sallad och morot. Trots det så verkar dom inte lida av några brister på näringsämnen. Alla råd vi har fått från livsmedelsverket om att man ska ha i sig rätt mängder av protein, kolhydrater, fett, mineraler och vitamner kan absolut inte vara detsamma hos dessa varelser. Hö inehåller stärkelse, dvs endast kolhydrater nästan, likaså med gräset som kossan tuggar på timmar i sträck. Det är faschinerande att kossan både kan bli så stor av att äta gräs, när kaloriinehållet ligger på ca 20kcal per 100g, och att dem samtidigt är producenten till att göra ost, smör, grädde och mjölk? Och hur kan hästen vara så muskulös när den knappt får i sig något protein? Och ändå är alla dessa djur antingen snabbare eller uthålligare än oss (inte kossan dock :P) Varför? Svar: Skelett och muskeluppbygnad såklart. Men ändå, deras kosthållning skulle bedömmas som "usel" hos livsmedelsverket, och trots det presterar dem intensivt varje dag med att gå på ängen och tugga sig stora, trava på lerbanan i sisodär 40km/h eller tugga morot med en käkhastighet på 10tuggor i sekunden. Ae vet ni, jag håller på att bli galen känner jag :S Men den här tanken svindlade bara i huvudet. Det finns nog ett rimligt svar bakom det här, irriterande nog är inte jag den rätta personen att svara på det. Men jag tror att det är något fel på de andra djuren ändå? Vi är smarta, det är inte dem. Vi har ett språk, de har inte dem. Alltså är det deras hjärna som under en längre tid har fått brist på alla näringsämnen så att dem inte kan förhålla sig på rätt sätt i vardagen. Tänk om vi hade matat dem med samma föda som vi äter? Då ser vi hästen som byggarbetare, kossan som taxischauför, kaninen som designare, katten som flygvärdinna och hunden som polis. Och vi? troligtvis som gräsätare eftersom alla djur äter upp maten :S Jag hoppas ni vet att jag bara driver med er? ;) Så knäpp är jag inte x)

Längtan

över jorden svävar vårens ängel, liljan nickar på sin höga stängel. Rosen kärligt ler i silvertårar. Dunkla minne av försvunna vårar, grymt min själ du sårar.

Tankens kraft

Kom just att tänka på, efter att ha sett ett antal löparfilmer om hur mycket tankens kraft påverkar idrottaren. Lika mycket som man tränar sina löparmuskler måste man träna sitt psyke lika mycket, om man vill nå långt i sin karriär. För lägger man ner så mycket tid med träning på sin idrott, får man allt räkna med att det gör extremt ont ibland. Då går det inte att ha negativa tankar under löpningen. Man måste komma ifrån dem, tackla dem och hur man gör det är individuellt. Personligen tror jag att vi européer har ett bekvämare liv utanför idrotten. Vi har tillgång till villor, lägenheter, högklassig mat, bra sängar och effektfulla transportmedel (bilar). Vi tränar då inte vårat mentala psyke lika hårt om att vi måste kämpa med att överleva denna dag, vilket många i de fattiga afrika är tvugna att göra. Dem måste gå mil för att hämta mat, sköta jorbruk och transportera sig lika långt som oss, fast till fots. Ni förstår vad jag menar. Dem stärker deras psyke redan från spädbarnsåldern, medans vi tacksamt ligger i barnvagnen och skriker efter den efterlängtade modersmjölken, fast vi egetnligen har rena lyxen med komforten. Jag tror därför att exempelvis Bekele, Hicham, Tadesse, Kiplagat eller Gebrselassie inte tänker speciellt negativt när dem plågar sig själva under de hårda passen. De har varit med om det sedan barnsben, så för dem är smärtan en naturlighet för dem, en bonus på köpet om man ser det från den ljusa sidan. För dem har ju lyckats med sitt slit, och därför kan dem inte ha haft något negativt i huvudet. Det ska vi också ta del av. Vi kanske inte ska tänka överhuvudtaget när vi idrottar. Spring bara! Och kommer de negativa tankarna smygande, tänk på vad du har för syfte med din träning. Om du är rädd för att plåga dig, är idrott på elitnivå inget för dig. För någonstans måste man gilla smärtan, vare sig man vill eller inte. Eller...Att man har ett mycket starkt psyke för att klara och hantera smärtan. Diciplin är det sista jag säger ;)

Finns ingen bättre löpare (Y)

Jag blir rörd av den här videon. Bästa löparen =)

Mjölksyra?

God kväll på er allihopa!
Dagens pass tog mer än vad jag trodde faktiskt. Det blev 8*400m + 2*300m där vi la in loppen i olika serier (2*400m 1min vila 2*400m 1min vila 2*400m 4min vila 2*400m 7min vila och slutligen 2*300m). De två sista 400m loppen skulle gå på max i princip, iallafall för mig. 60,12 resp 64-65 något på andra får duga gott tycker jag, efter att ha kört 6lopp innan som iförsig inte gick fortare än 88sek(2st), 77sek(2st) och 69sek(2st). Men som sagt, efter mina egna förutsättningar är jag nöjd =)
Annars har jag gjort ett riktigt "psykjobb" på praktiken idag. Suttit 5timmar med att sätta tid klisteretiketter på Vårruset inbjudningar till folk. Ja, jag vet att det är kul att så många är med, men asså 4000 klisteretiketter? En fabrik till nästa år, tack :P
En annan nyhet som jag iförsig fick höra igårkväll var att IFK slog Väsby borta med 2-0! Härligt grabbar (Y)
Och jag som har varit lite elak mot dem förut med kommentarer ;P
Men o andra sidan är jag inte så insatt av fotboll och IFK, bara roligt att det går bra för dem :)

Men va fan vi kör en till fräckis om IFK:
En pojke kom alldeless blåslagen till skolan, då sa hans fröken:
- Varför är du alldeless blåslagen i ansiktet?
- Min pappa slår mig
- Och vad säger din mamma om det?
- Hon slår mig också, säger pojken
- Och vad säger din släkt då?
- Att jag ska flytta till IFK Norrköping, dem slår ingen!!! xD


Tillbaka till vardagen

Tja!
Kom igårkväll hem från Ölandslägret. Väldigt roligt måste jag säga att det var, det ändå som dock inte spelade med var vädret. Usch!! 4-6grader, 5-12m/sek i vind och regnskurar vid vissa partier. Så banpassen var kanske inte speciellt bekväma om man säger så, men det är bara att härda ut, vilket jag tycker att vi i gruppen gjorde utmärkt. Inte mycket klagomål här inte. Träningarna var ett morgonpass, ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Jag räknar "bara" som att vi hade två pass/dag eftersom morgonpassen var ett sätt att komma igång inför kommande träningar. Inget hårt, utan bara lätt jogg med andra ord.
Men som sagt, är tillbaka i vardagsrutinen nu och har nyss kommit hem från praktiken. Ska nog snart ge mig iväg på ett distanspass. känns alltid gött med distanspass :)
Ha en fortsatt bra dag!

Öland

Tja,
Åker nu iväg till Öland på träningsläger!
Ha det gött!

10 saker du inte visste om mig ;)

Tänkte bara göra en 10lista på saker som jag "tror" att ni inte visste om mig ;)

1. Jag har sprungit 3mil på ett löpband utan att ha stannat. Jag var 13år då

2. Jag har besökt 22länder

3. Jag kan ALLA länder i världens + deras flaggor

4. Jag har bott 2 år i Tyskland (Stade som ligger ca 5mil sydväst om Hamburg)

5. Jag är 1/4 Tysk och 1/8 Belgisk

6. Jag är livrädd för sniglar!

7. Jag har blivit spätsad i ett staket, och var 4cm från att ha träffat pulsådern. Då hade jag varit död

8. Jag äter kiwi varje dag. Har gjort det i 2 år nu

9. Jag har tävlat i Alpin skidåkning när jag var på skidsemester varje år i Österrike. Har bl.a tagit 1guld, 2 brons, 1 fjärde plats och en femteplats i storslalom.

10. När jag var 13år tränade jag en vecka 14mil. 2pass varje dag/ 1mil på morgonen och 1mil på kvällen i 4min/km tempo

Jag tror inte att ni visste detta om mig ;)

Vibram FiveFingers

Tjaba!
Sitter i skolan och har precis haft tyska. Kan inte riktigt säga att vi gör speciellt mycket, men det kan vara skönt det också :P
Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, förutom att jag, under en längre tid, har tittat på ett par "skor" som verkar väldigt schyssta! Vibram FiveFingers heter dem och är uppbyggda på ett sätt som är mest naturliga för oss. Dvs, de har varken någon stötupptagning eller hälklack, men är gjorda på ett sätt som ska göra vårat löpsteg så som det var för fera hundra år seda, då vi var ute och jagade och sprang/gick miltals långa sträckor. För man kan ju ställa sig frågan om vi verkligen är skapta för att springa med skor tunga som pjäxor?
O andra sidan så fanns ju inte asfalt/betongvägar på den tiden så då är det nog inte så klokt att springa med dessa skor. Men på gräs, grus och skogsterräng är dessa skor riktigt bra kan jag lova. Det säger att man "känner" underlaget man springer på! Föresten? Jag har redan beställt dem :P


Backe upp & backe ner

Tja,
Idag har jag haft fullt upp på programmet. Från kl 8.30 till 14.30 har jag praktiserat i tjalvegården, där huvuddelen bestod av att klistra frimärken på Vårruset- inbjudningar. Torr blir man om händerna kan jag lova :S
På eftermiddagen har det varit träning i vrinneviskogen, och backträning stod det på dagens schema. Jobbigt? njaaaaaaa.....eller...jo då, nog fick man allt slita en hel del, men så ska det vara :) Syra upp till tiningarna är fint fint :P
Och nu sitter jag här och trycker på tangentknapparna. Jag skulle gärna vilja liva upp stämningen eftersom jag är på gott humör idag. Men asså, jag har verkligen hjärnsläpp nu. Har haft det under ganska många tillfällen idag. Men jag försöker med något roligt ändå:
"En gubbe och hans hund sitter vid sportbaren och tittar på resultat från superettan. När bartendern ska ge gubben ett glas Heineken kommer alla resultat upp, och hunden skriker:
- Nej!!!
- Varför säger hunden nej? frågar bartendern
- Han håller på IFK Norrköping, säger gubben
- Jasså? Vad säger hunden när IFK vinner då? frågar bartendern
- Jag vet inte, jag har bara haft honom i ett år! ;)

O andra sidan vann IFK mot Hammarby i helgen, så jag kanske inte ska vara så dryg :P

Dolphins svenska mästare!

Tja!
Jag kände på mig att Norrköping skulle ta hem segern mot Plannja igår, vilket dem gjorde med bravur! Härligt!
Vädret har iallafall varit helt underbart idag, har därför gett mitt sinne möjligheten att andas in så mycket syre som möjligt. Då mår man bättre :)
Hade ganska hög dos idag på träningen, 5,5km på morgonen och 15km följt av löpskolning på kvällen. Men det kändes fint, ska snart trappa ner på mängden och öka på kvalitétsträning. Dock så åker jag och min grupp iväg på träningsläger till Öland på torsdag, så då räknar jag med en ganska hög träningsmängd :P
Får dock lyssna på kroppens signaler, så att jag inte drar på mig en skada, vilket jag gjorde på lägret förra året.
Är väldigt sugen på att tävla på bana nu, så det gäller att hålla sig på hugget :)
Ska nu gå ner och se en film, tillsammans med en halvliter standardmjölk!
Ha det fint :)

Såja!

Tja,
Har idag övningskört till finspång och tillbaka, där vi även tittade lite på 10-mila i orientering. Bra arrangemang (Y)
Annars så har det varit en slapp dag, men det har ändå varit många positiva nyheter jag har fått höra. Bl.a att IFK vann över Hammarby!! Göööötttttt!!!
Sen får vi även hoppas på att Dolphins(Norrköping) vinner matchen idag mot Plannja(Luleå). Norrköping är utan tvekan mest värda att vinna Basketligan!
Men nu är det käk på menyn, Ha en trevlig kväll :)

RSS 2.0